reichelt - livet som mamma till Ellah & Julia

Alla inlägg den 29 augusti 2012

Av Helena Reichelt - 29 augusti 2012 23:15

Natten har spenderats hemma hos Ellahs mormor och morfar, mest för att Ellahs mamma ville ha lite kvalitetstid tillsammans med sina föräldrar, samt att det är så jääääkla tråkigt att sitta hemma själv varenda kväll i veckan när Rickard är och jobbar.

Ellah hade en jobbig natt där med lite sömn och mycket gnäll, vet inte om hon har börjat känna av att man inte är hemma kanske... Antagligen är det så. När jag till slut gav upp och lät henne sova bredvid mig så gick det helt plötsligt mycket bättre. Hon ville kanske bara gosa med sin mamma? ;)


Sen tog vi oss en vända till stacken och träffade alla gofismammor och deras underbara ungar. Ellah och Ronja pussas hela tiden och följer varandra som svansar. Roligt och se att de LEKER med varandra. :) 


När jag kom hem sen, så dök mammorna upp hemma hos mig för att fika lite (det ljuuuuva mammalivet, haha) och barnen få leka av sig innan kvällen... Mycket trevligt. :)

Sen fick min lilla skruttgumma bada en sväng, och det är ju det roligaste hon vet. Kan ju meddela att även jag måste klä av mig ganska så mycket när hon badar, för så mycket som hon plaskar så blir även jag sjöblöt. 

Sen däckade lilla makaronen nästan på en gång... så nu hoppas den här mamman på en bättre natt än igår. Men vi får väl se!


Hur som haver så är mammalivet det bästa liv man kan tänka sig, med eller utan dåliga nätter! Hon är så jäkla go min makaron och jag älskar henne mer än allt! Ganska naturligt skulle jag tro, men jag trodde faktiskt inte att man kunde känna en sån kärlek som man gör till denna lilla person... någonsin... men där hade jag fel. :)


Imorgon kommer Rickard hem, sköööönt! Så jag slipper prata med väggen på kvällarna... ;)


Nu är det sängdags för den här mamman, vi hörs, förhoppningsvis imorgon! För nu har jag ju faktiskt varit duktig att uppdatera de senaste dagarna... :)


Godnatt!



Ovido - Quiz & Flashcards